top of page

Elma Durmisevic speaks at Building Holland, 18-04-2018

REVERSIBLE BUILDING DESIGN, THE KEY TO CIRCULAR BUILDINGS

Door gebouwen te ontwerpen die een circulaire waardeketen mogelijk maken, krijgen gebouwen een continue opwaardering. Bovendien behouden de materialen in de gebouwen hun waarde. Dit 'reversibel' ontwerpen is de sleutel tot een circulaire economie. Gebouwen zijn niet langer de afvalbergen van de toekomst, maar bewaarplaatsen van waardevolle bouwmaterialen.

In deze lezing presenteert Elma Durmisevic building design protocols en tools, ontwikkeld in het kader van het EU-project ‘Buildings As Material Banks’ en hun implementatie in het ontwerp en de bouwvoorbereiding van het EU Labaratory for Green Transformable Buildings (GTB Lab) op de woonboulevard in Heerlen, Nederland.


bottom of page